![a150e4bf-c66e-412c-9de4-63e6f2553f1e](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/fbbfafe8e323488c985629aa153ce07d.png)
![a150e4bf-c66e-412c-9de4-63e6f2553f1e](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/fbbfafe8e323488c985629aa153ce07d.png)
Komentarze (11)
@marzenabak jest okej
@marzenabak A co tam w środku wrzuciłaś?
@lubieplackijohn a zgadnij, specjalnie zblizenie zrobilam
![555bc33b-0b4b-45c7-b2c0-7e84cc81d05b](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts_comments/images/250x250/91d2250756418209458ce6bfba53d4fa.png)
@marzenabak To mi wygląda na łososia. Norweski czy atlantycki?
@lubieplackijohn tak
@marzenabak Uważaj na te norweskie, straszny syf tam mają w hodowli. Ja osobiście preferuję tuńczyka
@lubieplackijohn ja tylko rosyjskich nie lubie
@marzenabak Chyba 'ruskich'
@lubieplackijohn ruskich juz nie ma tylko ukrainskie
@marzenabak Eleganckie, można sobie odsmażyć na kolację
@marzenabak Jest okej, na przyszłość rób zalewę do sushi bo ryż widzę sypki jest, używaj serka aby to sie kupy trzymało i nie było jednostajnie smakowe, i przy zawijaniu staraj sie jak najbardziej to ścisnąć a na końcu bardziej podwinąć, odstające nori które masz jest to efekt tego ze kończąc zawijać nie posmarowane było lekko woda nori stad odstaje. Mysle ze z tymi wskazówkami następna rolka będzie prawie ze idealna.
Ps wyglada smacznie ale niestety janto już rzygam sushi
Zaloguj się aby komentować