@marzenabak jest okej
@marzenabak A co tam w środku wrzuciłaś?
@lubieplackijohn a zgadnij, specjalnie zblizenie zrobilam
@marzenabak To mi wygląda na łososia. Norweski czy atlantycki?
@lubieplackijohn tak
@marzenabak Uważaj na te norweskie, straszny syf tam mają w hodowli. Ja osobiście preferuję tuńczyka
@lubieplackijohn ja tylko rosyjskich nie lubie
@marzenabak Chyba 'ruskich'
@lubieplackijohn ruskich juz nie ma tylko ukrainskie
@marzenabak Eleganckie, można sobie odsmażyć na kolację
@marzenabak Jest okej, na przyszłość rób zalewę do sushi bo ryż widzę sypki jest, używaj serka aby to sie kupy trzymało i nie było jednostajnie smakowe, i przy zawijaniu staraj sie jak najbardziej to ścisnąć a na końcu bardziej podwinąć, odstające nori które masz jest to efekt tego ze kończąc zawijać nie posmarowane było lekko woda nori stad odstaje. Mysle ze z tymi wskazówkami następna rolka będzie prawie ze idealna.
Ps wyglada smacznie ale niestety janto już rzygam sushi
Zaloguj się aby komentować