Trochę bardziej możnaby go zredukować, ale płyn się przyda do podgrzewania gara jutro
#gotujzhejto #gotowanie #mollgotuje #jedzenie
@moll Tam jest wszystko czego ja potrzebuję.
@Mr.Mars tylko porcja skromna, bo moja
chyba chlyb z czoskiem se zjem
@SuperSzturmowiec taki zgrzankowany?
To je modro kapusta?
@Lubiepatrzec tak, ale kupcza, sama nie robiłam
@moll chleb na patelni podpiecxony i tyle
@SuperSzturmowiec a to też dobry w sumie. Chociaż z pieca kaflowego nic nie przebije, taki spiekany na płycie
Smacznego
Fajnie wygląda, lekko i kolorowo, musiał być smaczny. Jakiś przepis.
@UncleFester a proszę bardzo, zdjęcia poniżej - bazowałam na tym, ale dałam 3x tyle mięsa i warzyw, za to płynów, przypraw i kaszy 2x tyle
Zdjęcia załączyło w złej kolejności
@moll dzięki
@UncleFester a proszę bardzo. W ogóle polecam książkę, bo jestem masa fajnych przepisów
@moll Książki tak, ale wolę sprawdzone receptury.
@UncleFester to z tej sąsprawdzone, kilka robilam
@moll Przepis zapisany
@Bezkid
Insulinooporność w polskiej kuchni
Makarowska i Musiałowska
Ta tu takie rzeczy pokazuje, a ja mam tylko gorący kubek pod ręką
@splash545
@moll z takich przepisów na piwie to biała kiełbasa pieczona w piwie jest fenomenalna. I roboty mało xD
I w wysokiej temperaturze jakość piwa nie ma większego znaczenia także taniej wychodzi xD
@DiscoKhan biała robiłam tak o pieczoną. Nad wersją w piwie trzeba pomysleć
Miałam w instrukcji pszeniczne, to co ja się będę kłóciła, na piwie się nie znam
@DiscoKhan O, to muszę spróbować.
@moll wygląda pysznie. A masz pomysł czym można zastąpić paprykę?
@monke grzyby, ewentualnie dałabym więcej cebuli
@monke Papryki nie wolno zastępować niczym.
Panu Robertowi byłoby przykro.
@dziedzicpruski to niech pan Robert zabierze ode mnie moją alergię.
Przecież to tatar wołowy w sosie
@madhouze miensko nie jest surowe i nie jest też siekane
Zaloguj się aby komentować