Komentarze (28)

@entropy_ „po więcej moich autorskich przepisów zaobserwuj mój profil, dej follow na tag i zostaw pioruna w górę!”

@A_a słaby ze mnie influencer bo o tym nie pomyślałem xD

Potrzeba więcej instrukcji dotyczących jak pokroić chleb

@entropy_ wygląda dobrze, muszę kiedyś spróbować!

@entropy_ smarowane, fujka! XD

@moll łatwy sposób na dodanie kalorii do śniadania.

Fujka, ale bęben sam się nie wychoduje xD

@entropy_ a pod nutelle masło można?

@starszy_mechanik ale to jutro bo już jestem w obozie xD

@starszy_mechanik Można, gdyby to było złe to Bóg by inaczej stworzył świat.

@entropy_ A posmarowałeś chleb nożem?

Jakie masło? Może być orzechowe?

@entropy_ cześć!

Mam pytanie do przepisu. Można użyć chleba krojonego?

Przepis super! Dziękuję za inspirację.

@VikingKing można, ale i tak jest potrzebny nóż żeby posmarować chleb

@entropy_ ajajaj, no szkoda. Nie przejdzie przez BHP.

@entropy_ niezrozumiałe instrukcje.

Jak trzymać nóż?

Którą stroną kłaść chleb?

Jak smarować masło?

Czy wędlina zawsze musi mieć taki kształt i extra skórkę?

@Tuniex


  1. Lewą ręką, chyba że jesteś leworęwczy to wtedy prawą

  2. Aby sprawdzić która strona jest masłem do góry należy kromkę upuścić. Strona z podłogi to strona masła bo kromki zawsze spadają masłem do dołu.

  3. Nożem

  4. Można ściągnąć skórkę. Jeżeli skóra nie schodzi należy się udać do lekarza xD

@Tuniex no i co się robi z odciętym kawałkiem co widać na trzeciej fotografii

instrukcje niejasne

kutas utknął w chlebie

@entropy_ a tym masłem chleb to tylko z jednej strony smarować, czy z dwóch?

Jeśli z jednej, to wędlinę należy położyć na posmarowanej stronie, czy na tej drugiej?

@PanPaweuDrugi takich rzeczy się nie robi - jeśli upuścisz kromkę posmarowaną obustronnie to ona nie będzie wiedziała na którą stronę upaść (zawsze masłem do dołu) i nikt nie wie co się może zdarzyć jeśli nie spadnie jakimś cudem na kant

@entropy_ Zapomniałeś dodać: Powięcej przepisów zapraszam na mój kanał

Zaloguj się aby komentować