#gotujzhejto
@paramyksowiroza
@vredo Częstuj się, została jeszcze druga połówka.
Jest też sosik zrobiony ze zmiksowanej części jabłek i żurawiny i winem z podlewania mięsa.
@paramyksowiroza Biere ją za żonę xd
@paramyksowiroza Taka rada na przyszłość - takie smaczne rzeczy postuje się tu od 8:00 do 16:00
@vredo xD
Komentarz usunięty
@moll No właśnie o tobie myślałem xd
2 zdjęcie jak obraz renesansowy
@paramyksowiroza o ty! Ja ci dam perliczkę piec z rana!
@perliczka_przednia Jakie z rana, pewnie w nocy piekł.
@perliczka_przednia @chwastyodkuchni No, jak zaczynałem to była jakaś 3 w nocy
@paramyksowiroza w ogóle jakimi jabłkami nadziewana?
@perliczka_przednia Zwykłe ligole. Nie zależało mi na szczególnie kwaśnych, bo i tak musiałem zbalansować tę żurawinę za pomocą soku z cytryny
@paramyksowiroza gdzie #nsfw?
@paramyksowiroza Panie, ja dwuletnią perliczką z zamrażarki psy karmiłem ( ͡~ ͜ʖ ͡°) true story...
Zaloguj się aby komentować