Dziś polecam perliczkę pieczoną z boczkiem, jabłkami i żurawiną, podlewaną czerwonym winem.
#gotujzhejto
ae00ee72-7276-48e7-a565-e6a03aba4220
19e6d138-81d3-4055-b8c8-75090d6c2f51
paramyksowiroza

@vredo Częstuj się, została jeszcze druga połówka.

Jest też sosik zrobiony ze zmiksowanej części jabłek i żurawiny i winem z podlewania mięsa.

vredo

@paramyksowiroza Biere ją za żonę xd

vredo

@paramyksowiroza Taka rada na przyszłość - takie smaczne rzeczy postuje się tu od 8:00 do 16:00

vredo

@moll No właśnie o tobie myślałem xd

Opornik

2 zdjęcie jak obraz renesansowy

perliczka_przednia

@paramyksowiroza o ty! Ja ci dam perliczkę piec z rana!

chwastyodkuchni

@perliczka_przednia Jakie z rana, pewnie w nocy piekł.

paramyksowiroza

@perliczka_przednia @chwastyodkuchni No, jak zaczynałem to była jakaś 3 w nocy

perliczka_przednia

@paramyksowiroza w ogóle jakimi jabłkami nadziewana?

paramyksowiroza

@perliczka_przednia Zwykłe ligole. Nie zależało mi na szczególnie kwaśnych, bo i tak musiałem zbalansować tę żurawinę za pomocą soku z cytryny

niebylem

@paramyksowiroza gdzie #nsfw?

crs333

@paramyksowiroza Panie, ja dwuletnią perliczką z zamrażarki psy karmiłem ( ͡~ ͜ʖ ͡°) true story...

Zaloguj się aby komentować