#gownowpis
na wszelki wypadek otwórz w domu, żeby na zewnątrz za bardzo nie śmierdziało
@Tylko-Seweryn - śmierdzi bardzo - mnie zbierało na wymioty.
Zaletą jest, że zapach wnika we włosy i ubrania - proponuję więc otwierać na zewnątrz i tak by się nie pochlapać.
@koszotorobur Z tego co czytalem, to tylko mozna otwierac na zewnatrz xD Albo przynajmniej tak zalecane
@Tylko-Seweryn no jebie fest. To kiszona ryba w koncu
Zjedzcie na chlebie z cebula i ziemniakiem z grilla to zapewniam, ze bedzie smakowalo
@onlystat i mlekiem popić
Szwedzi w restauracjach pod wodą jakoś to otwierają ale jak dokładnie to nie wiem
Jebie niemilosiernie ale w smaku znosne.
Nagrywaj
@Tylko-Seweryn otwórz pod wodą albo na zewnątrz. Naprawdę nie rób sobie pod górkę i nie otwieraj tego w zamkniętym pomieszczeniu.
@Tylko-Seweryn Nagrywaj. Będzie ciekawe
Otwórz w namiocie/pokoju/aucie szwagra xd
@GordonLameman - u teściowej w domun
A po otwarciu już nie śmierdzi, czy jedzą też pod wodą?
@MrAjL wydaje mi się że chodzi o gaz, który jest w puszcze, największy smrodek.
Maklowicz fajnie pokazal z czym to się powinno podawac i jak to jeść. Jakbym kiedyś miał taką puszkę to bym w jego sposób próbował.
@Tylko-Seweryn
jebie jak w namiocie w 3 dzień woodstocku
@Tylko-Seweryn Oglądałem kiedyś jak dwóch Anglików otworzyło puszkę podczas degustacji w domu. Nie mogli jakoś się zmusić, żeby to zjeść, skręcało ich z obrzydzenia, ale zaczęli rzygać jak koty, kiedy ktoś operator nagrywania zasugerował, że to śmierdzi jak psie gówno.
Ważne, żeby przed otwarciem porządnie wstrząsnąć.
@Tylko-Seweryn wolaj jak jakis filmik albo relacja bedzie
Ja otwierałem w wiadrze z wodą trzymając puszkę pod wodą. Jeśli psiknie na ubranie to jest do wyrzucenia. Jedzenie na zewnątrz zdecydowanie polecam. z cebulką najlepiej. Smakuje ok - takie rozmoczone mięso. Trzeba tylko przełamać opór przed smrodem.
Zaloguj się aby komentować