Bążur, smacznego śniadanka, jeszcze gorący, świeżo wyciągnięty z piekarnika.
#365chlebowgazelki
#365chlebowgazelki
@GazelkaFarelka wzajemnie
@GazelkaFarelka piękny blebek
@GazelkaFarelka Ale gorącego nie wolno kroić
@Enzo Nie można bo ostrze noża się lepi i w krajalnicach w marketach musieliby co chwilę czyścić.
Ale tak to ogólnie można, w domu sobie nóż umyjesz i tyle
@GazelkaFarelka nie tylko o to chodzi. Powinien powoli ostygnąć, bo on jeszcze po wyjęciu z piekarnika się dopieka w środku, najlepiej zawinąć w czystą ściereczkę i odstawić na dwie godziny. Jak ukroisz zbyt wcześnie to też wysycha w środku i nie przechowuje się tak dobrze
jeszcze gorący, świeżo wyciągnięty z piekarnika.
czarodzieju! Jak zrobiłeś, że się nie rozpuścił i dalej jest w kostce?
@GazelkaFarelka wygląda idealnie
Zaloguj się aby komentować