Bążur, smacznego śniadanka, jeszcze gorący, świeżo wyciągnięty z piekarnika.
#365chlebowgazelki
38cc47ef-5cfe-4374-8600-f37d5b8d8446
a1b63a2c-093f-4350-900b-ce0721612239
moll

@GazelkaFarelka wzajemnie

UncleFester

@GazelkaFarelka piękny blebek

Enzo

@GazelkaFarelka Ale gorącego nie wolno kroić

GazelkaFarelka

@Enzo Nie można bo ostrze noża się lepi i w krajalnicach w marketach musieliby co chwilę czyścić.

Ale tak to ogólnie można, w domu sobie nóż umyjesz i tyle

qpa123

@GazelkaFarelka nie tylko o to chodzi. Powinien powoli ostygnąć, bo on jeszcze po wyjęciu z piekarnika się dopieka w środku, najlepiej zawinąć w czystą ściereczkę i odstawić na dwie godziny. Jak ukroisz zbyt wcześnie to też wysycha w środku i nie przechowuje się tak dobrze

siRcatcha

 jeszcze gorący, świeżo wyciągnięty z piekarnika.


czarodzieju! Jak zrobiłeś, że się nie rozpuścił i dalej jest w kostce?

Sofie

@GazelkaFarelka wygląda idealnie

Zaloguj się aby komentować