Ale bym tezaz sobie zjadł sera
37675df4-8d87-4baf-9dba-687b6d5490bc
Jim_Morrison

@Foxington O! Widzisz - na śniadanie sobie dopierdolę polskiego Lazura pleśniowego do omleta, dzięki za przypomnienie.

Foxington

@Jim_Morrison Smacznego, ja jeszcze nie zdecydowałem się jakiego serka sobie kupię, po drodze z pracy.

Jim_Morrison

@Foxington Ostatnio opindalam te z serii Bursztyn, Szafir i Rubin - w pytę są i nawet czesto wolę je do np. Spaghetti niż Grana Padano/Parmiggiano. Polecam bo są też sporo tańsze.

Foxington

@Jim_Morrison gdzie można je kupić?

Jim_Morrison

@Foxington Ja kupuję w Społem ale chyba w Lidlu je widziałem a w Netto są na pewno. Sekret serowara ta marka zdaje się nazywa.

Blask

@Foxington Możesz je kupić w Lidlu. Są sprzedawane w kawałkach i smakują naprawdę świetnie.

Nighthuntero

@Foxington Brakuje mi tu goudy i sera zamojskiego

Ziutson

Wczoraj mi przypadkiem wyszedł eksperyment. Tost z resztką blue i do tego plaster wędzonej słoniny. Słone, ale zajebiste.

MrBean

Oscypek z konfiturą żurawinową!

Jira

camembert z winogronem i ogórkiem

OchoodzkiRyszard

@Ziutson Przetestuj bekon z syropem klonowym, nieoczywiste a zajebiaszcze połączenie.

Zaloguj się aby komentować