@Foxington O! Widzisz - na śniadanie sobie dopierdolę polskiego Lazura pleśniowego do omleta, dzięki za przypomnienie.
@Jim_Morrison Smacznego, ja jeszcze nie zdecydowałem się jakiego serka sobie kupię, po drodze z pracy.
@Foxington Ostatnio opindalam te z serii Bursztyn, Szafir i Rubin - w pytę są i nawet czesto wolę je do np. Spaghetti niż Grana Padano/Parmiggiano. Polecam bo są też sporo tańsze.
@Jim_Morrison gdzie można je kupić?
@Foxington Ja kupuję w Społem ale chyba w Lidlu je widziałem a w Netto są na pewno. Sekret serowara ta marka zdaje się nazywa.
@Foxington Możesz je kupić w Lidlu. Są sprzedawane w kawałkach i smakują naprawdę świetnie.
@Foxington Brakuje mi tu goudy i sera zamojskiego
Wczoraj mi przypadkiem wyszedł eksperyment. Tost z resztką blue i do tego plaster wędzonej słoniny. Słone, ale zajebiste.
Oscypek z konfiturą żurawinową!
camembert z winogronem i ogórkiem
@Ziutson Przetestuj bekon z syropem klonowym, nieoczywiste a zajebiaszcze połączenie.
Zaloguj się aby komentować