382747 - 9.3 =382737.7
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@polutt
bo deszcz ze śniegiem walił po oczach
Faktycznie masz tam mały sztorm!
Zaloguj się aby komentować
@polutt witam.
@polutt fajnie że do nas dołączyłeś, dojdziemy szybciej na ten księżyc
Pierwszy wpis do tagu
@polutt Sądząc po innych wpisach, to przybył mocny zawodnik. Cześć.
Zaloguj się aby komentować
@Zielczan Normą było u mnie 8:40 m/km jakbym miał zapętlony Firestarter w sluchawkach
@lukmar mam blisko duży kompleks parków i mieszam trasy. czasem skręce w lewo, czasem w prawo, nie ustalam celu.
@Lubiepatrzec a to nie autorski tag? zaraz zerkne ocb
@polutt to jest społeczność i tag dla każdego zainteresowanego. Zapraszam. W razie pytań pisz śmiało ale ogólny opis znajdziesz w społeczności.
@polutt no ja wlasnie w takim chodzę i tylko taki spacer mnie satysfakcjonuje xD
Zaloguj się aby komentować
@Zgrywajac_twardziela
@Zielonypomidor perry był obok, nastepnym razem go wezmę
@polutt najbardziej rozpierdalało mnie to że na wykopie mówią że te cydry to przesłodzone gówna a chwalą te całe koppabergi które są jeszcze bardziej przesłodzone xDDDDDDDDD
@3zet dlatego przestałem W czytać i się tam udzielać, bo tam to wszystko musi być najdroższe, najkraftowniejsze i najzajebistrze mam wrażenie że chcą być fajniejsi bo pizze robią z mąki fancyitalia i sos z pomidorów z ogrodka Monici Bellucci, piwo to z browaru, który produkuje max 20 butelek miesięcznie z otwartej kadzi i srodkowodolnej fermentacji, zarobki to 10x średnia krajowa, a papryczki to jedzą tylko caroliny i nawet i one są za słabe.ehhh musiałem się wyżalić
Zaloguj się aby komentować
@polutt Wermikompost? Wszystko robisz eko?
@frost_frank aż tak na EKO nie patrzę tylko na jakość podłoża. Już na super polecanym Hollas się przejechałem, a Composana to syf
@polutt ja robie torf, perlit i piasek. Jakoś tam wszystko rośnie.
Zaloguj się aby komentować
@polutt dokladnie tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) zaczyna się i widzisz ujebany dywan, ale zaraz wkracza wybawiciel z maszyna i doswiadczasz zmywania wszystkich grzechow swiata, to mistyczne uczucie lula twoje zwoje mozgowe
@polutt @Zielonypomidor jeżeli lubicie takie filmy to polecam wpisać "unintentional asmr" gdzie ludzie np. sprzątają ogródki zen, wybierają pióro wieczne albo poprawiają garnitur
@polutt odpowiedzią jest dopamina
Zaloguj się aby komentować
@polutt @Niewiemja U mnie to głównie spustoszenie zrobił pies, który mi wpierdzielił wszystkie liście do których mógł dostać. Po stracie liści pędy faktycznie zaczęły mi zamierać, ale po podcięciu już jest lepiej. I powoli też je już wybudzam z zimowego snu. Mączliki są uciążliwie bo oprysk niewiele im robi jak i tak odlecą albo przylecą
@polutt Dasz rade zrobić zdjęcie tym szkodnikom?
Z zamieraniem chodziło mi o takie pędy jak tutaj
@polutt kup paczkę nicieni wżerających larwy ziemiórek, działają cuda. Można je przechowywać w lodówce na późniejsze użycia - po prostu jak się ponownie pojawią to aplikujesz aż do skutku.
Zaloguj się aby komentować
@i_am_not_a_robot Nie bo nie sikasz do pisuaru tylko idziesz od razu sikać do kabiny
@i_am_not_a_robot Wiesz, że możesz wziąć z kabiny kawałek papieru i pójść z nim sikać do pisuaru? Ci debile tego wcale nie sprawdzają.
@i_am_not_a_robot Może Cię to zdziwić ale nie ma zakazu sikania do kibla w kabinie.
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
@polutt sam byłem w szoku, spodziewałem się właśnie takiej mocy, jak przy tych kabanosach...
@katarzyna-bluesky uprawiam chili, dodaję do każdej potrawy do której ostrość pasuje, a "chińczyk" to obowiązkowo, ale jakiejś super tolerki to ja nie mam. Habanero na surowo jest dla mnie nie do przejścia, a do caroliny nawet nie startuję. Ja lubię ostrość jako dodatek, bo za dużo kapsaicyny tłumi wg mnie odczuwanie smaku potrawy.
Ale czasem lubie popatrzeć na kozaków co to nie oni i gdy najebani zamawiają pizze z ekstra papryczkami, a potem się ksztuszą, czerwienią... więcej dla mnie zostaje.
@polutt Masz większą tolerancję. Znam zawody z przyjmowaniem pikantnych papryczek, nie z autopsji. To mnie nie kręci. W naszej kuchni (mówię ogólnie - rodzina, znajomi) próbujemy różnych rzeczy, ale oddzielnie jest zawsze sos "piekło".
Zaloguj się aby komentować
@polutt mospilan na mącznika? przecież to pestycyd
@polutt Doniczka po prawej jest ceramiczna, starego typu odmalowana farbą? Zapisuje się na szkolenie z bonchi
@frost_frank nie, to plastikowa. Znalazłem ją ciepniętą na ogrodzie zewnętrznym Auchana. Fajna, dwuwarstwowa, 13 litrów. Szkoda, że była tylko jedna.
Bonchii to nie moje klimaty, ja po prostu tak prowadze wszystkie chili
Zaloguj się aby komentować
Zaloguj się aby komentować
Smacznego Mirku
@WILLKOMM3N dziękuję
Czestyj się l, śmiało
@polutt uwielbiam taki ser podpieczony. Pycha
Zaloguj się aby komentować
@polutt spróbuj #arcybebech
@Suodka_Monia https://allegrolokalnie.pl/oferta/skarpety-noszone-fetysz-dodatki-jakie-chcesz
@nezka92 Wiesz co, wlazłem na allegro, bo chciałem sobie kupić jakieś cieplejsze skarpetki i przy filtrach zobaczyłem kilkaset aukcji używanych [sic!]. Lekkie WTF ale szczerze to wolę to odzobaczyć. Kurwa mac! Nie zgłębiaj tematu, bo ja z ciekawości wszedłem głębiej... <pikachuface>
op promuje swoje aukcje XD
Zaloguj się aby komentować
Teatr Letni imienia Heleny Majdaniec w Szczecinie zdobył nagrodę Property Design Awards 2023 w kategorii "przestrzeń publiczna" - informuje w mediach społecznościowych prezydent Piotr Krzystek.No wszystko fajnie, podoba mi się. Tylko szkoda, że tam się nie da wejść, dolna alejka jest ślepa (nawet nie da się obejść Rusałki w stronę przystanku 53 i 60). Jak się chce zejść z góry trzeba iść wydeptaną ścieżką wzdłuż ogrodzenia. Fajna przestrzeń, taka niepubliczna. Na wybieg na tyłach trzeba iść przez Zaleskiego....
Zaloguj się aby komentować