Tortille z boczniakami (prosto z lasu), hummusem, fasolą i kimchi (własnej roboty) Najgorsze jest to, że zostało mi jeszcze jakieś 3 kg boczniaków




ja naleśniki z nutellą(tzn. podróbka) i zupa buraczkowa
@krzysztof-2 flaczki z boczniaków są bardzo dobre
@radidadi No właśnie z reszty zrobilem flaczki. Wczoraj były steki z boczniaka, dzisiaj tortille, usmażyłem jeszcze sporo boczniaków do kanapek a przez najbliższe dwa dni na obiad flaczki
Mam dziwne wrażenie, że twój posiłek jest gotów się ustatkować :D
Zaloguj się aby komentować
@krzysztof-2 - z ramenów to tylko tonkotsu - z chashu z prosiaczka jak bóstwo japońskich ramenów przykazało
@koszotorobur Raczej podziękuję, od dzieciństwa nie znosiłem zapachu wywaru na kościach. Ale jak lubisz to smacznego
@krzysztof-2 - no cóż - wieprzowina ma specyficzny zapach - nie każdemu podchodzi - a jeszcze dochodza względy indywidualnego wyboru diety
Zaloguj się aby komentować