Zdjęcie w tle
Gepard_z_Libii

Gepard_z_Libii

Gruba ryba
  • 1030wpisy
  • 6132komentarzy

Zostań Patronem Hejto i odblokuj dodatkowe korzyści tylko dla Patronów

  • Włączona możliwość zarabiania na swoich treściach
  • Całkowity brak reklam na każdym urządzeniu
  • Oznaczenie w postaci rogala , który świadczy o Twoim wsparciu
  • Wcześniejszy dostęp, do wybranych funkcji na Hejto
Zostań Patronem
Mylicie się i nie macie racji, to po pierwsze, a po drugie to ja mam rację i nie mam zamiaru z wami dyskutować, ale nie myślcie sobie, że przeszkodzi mi to w kłótni na komentarze, a tak w ogóle to podaj źródło tych rewelacji.

#gownowpis
moll

@Gepard_z_Libii zjedz Snickersa, gwiazdorzysz xD

Gepard_z_Libii

@moll nie myśl że możesz się tak bezkarnie wygrzewać w blasku mojej zajebistosci

moll

@Gepard_z_Libii dobrze, kakauka też możesz dostać, ale grzeczniej xD

Zaloguj się aby komentować

Patrzcie jakie stary kanapki będzie jadł
Przepis prosty:
Jakies bułki, krowa, cebula, pomidor, ser cheddar i emmentaler, sos miodowo-musztardowy

#jedzenie
128d4051-d4e0-4893-bb61-30407c188584
Half_NEET_Half_Amazing

@Gepard_z_Libii 

tak z piekarnika?

Gepard_z_Libii

@Half_NEET_Half_Amazing mięso i cebula podsmażone na patelni a bułki się w tym czasie rumieniły w piekarniku

ErwinoRommelo

@Half_NEET_Half_Amazing no tez mi sie wydaje ze zanim sie serek roztopi / bulka ztostoje to mieso troche wyschnie.

Zaloguj się aby komentować