Przepis prosty:
Jakies bułki, krowa, cebula, pomidor, ser cheddar i emmentaler, sos miodowo-musztardowy
#jedzenie
tak bez ogórka?
@Seele pomidor lepszy
@Gepard_z_Libii
@Gepard_z_Libii
tak z piekarnika?
@Half_NEET_Half_Amazing mięso i cebula podsmażone na patelni a bułki się w tym czasie rumieniły w piekarniku
@Half_NEET_Half_Amazing no tez mi sie wydaje ze zanim sie serek roztopi / bulka ztostoje to mieso troche wyschnie.
@Gepard_z_Libii aaa w sensie fotka tylko przed piekarnikiem robiona? Dziwna perspektywa
@ErwinoRommelo nic nie wyschnie, na rozgrzanej patelni kilka minut i w środku soczyste masz
@Gepard_z_Libii @ErwinoRommelo
ja robię tak, ze najsampierw grilluje buły na suchej patelni, później wjeżdża mięso a na tłuszczu z mięsa smażę cebule (najlepiej czerwoną) no i montuje do kupy
@Half_NEET_Half_Amazing Próbowałeś parowanych buł?
@wyborny pierwsze słyszę.
bulki na parze te białe bambuchy znam tylko na słodko, ale bym ojebal takie coś w sumie
@Gepard_z_Libii @Gepard_z_Libii Nie po prostu bułkę burgerową daje się na parę na jakieś do pół minuty i dopiero na patelnie.
@wyborny spróbuję następnym razem
Komentarz usunięty
@wyborny
dziwne ale chyba warte sprawdzenia
@Half_NEET_Half_Amazing Było na yt na Foxx Gotuje tylko jak książkę wydał to filmiki pousuwał z przepisami xD
@wyborny @Half_NEET_Half_Amazing a to skurwiel
@Half_NEET_Half_Amazing Teraz tak patrze, bo chciałem się filmikiem podeprzeć a tu sporo ich znikło
Zaloguj się aby komentować