#gotujzhejto
@GazelkaFarelka Nikt tego nie zauważy.
Oczy zjedzą go ze smakiem.
@GazelkaFarelka pro tip - delikatnie nacinasz z góry, wtedy nie pęka
@moll też mi rozwiązanie, samemu pęknąć, tak to każdy głupi umi! xd
@DiscoKhan a z nacięciami można pokombinować
@moll jedzenie nie ma wyglądać tylko ma smakować.
Jak bigosu nawarzę to myślałby kto - dzik wpadł mi do kuchni i się skasztanił do gara. Ale aromat i smak zaraz kogoś przekona, że jak Grecy mieli na myśli ambrozję to któryś ze strażytnych zawędrował na nasze tereny i tam go ktoś bigosem poczęstował. Tak natchnieny później całą mitologię do tego wymyślił, żeby oddać wspaniałość bigosu w słowie i że to nadludzki jest smak!
@DiscoKhan lubię jak smakuje i wygląda
@moll wrzuć filmik jak jesz oczyma, bo tyle o tym słyszałem ale nigdy tej sztuki nie widziałem a to imponująco musi wyglądać :PP
@DiscoKhan jem normalnie, za to lubię popatrzeć na ładne jedzenie, tak jak mężczyzna na ładne kobiety. A też żadnej nie zjadacie xD
@moll jeszcze byś się zdziwiła! Zresztą może zjeść to nie ale z językiem się człowiek pcha czasem gdzie nie trzeba xD
@DiscoKhan dzięki internetowi coraz mniej mnie dziwi xD ale nadal to nie konsumpcja!
@moll jak się desery mrożone oblizuje to już jednak jest! Posłodzić kobietę, wrzucić do zamrażarki i będzie konsumpcja jak się patrzy! Xd
@DiscoKhan bez zamrażarki będzie git xD za to możesz użyć kostek lodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A co to jest ?
@Hoszin podejrzewam zwijany makowiec
Jako stary cukiernik zdradzę ci sekret, daj mu wyrosnąć przed pieczeniem. I możesz tez zrobić kilka nakłuć. To powinno pomóc.
@Thomash80 i @GazelkaFarelka - mi kiedyś też makowiec pękał zanim nie zacząłem wstawiać wyrośniętego już do letniego piekarnika tak na 10 minut by jeszcze więcej wyrósł w ciepełku zaraz przed pieczeniem - po takim dodatkowym wyrośnięciu podczas pieczenia nie pęka
Zaloguj się aby komentować