Zawsze mi pękał mimo zawijania w papier. W tym roku postanowiłam wsadzić gnoja w keksówkę. Oczywiście znalazł sposób, aby pęknąć. Tej siły nie powstrzymacie.

#gotujzhejto
df9a33f5-50df-4f73-9d39-f1124dc550d1
a6efa6c7-3b92-407a-a9b5-bd0f8f2f0bca
Mr.Mars

@GazelkaFarelka Nikt tego nie zauważy.


Oczy zjedzą go ze smakiem.

moll

@GazelkaFarelka pro tip - delikatnie nacinasz z góry, wtedy nie pęka

DiscoKhan

@moll też mi rozwiązanie, samemu pęknąć, tak to każdy głupi umi! xd

moll

@DiscoKhan a z nacięciami można pokombinować I jak nie potrafisz w pękanie to wygląda lepiej

DiscoKhan

@moll jedzenie nie ma wyglądać tylko ma smakować.


Jak bigosu nawarzę to myślałby kto - dzik wpadł mi do kuchni i się skasztanił do gara. Ale aromat i smak zaraz kogoś przekona, że jak Grecy mieli na myśli ambrozję to któryś ze strażytnych zawędrował na nasze tereny i tam go ktoś bigosem poczęstował. Tak natchnieny później całą mitologię do tego wymyślił, żeby oddać wspaniałość bigosu w słowie i że to nadludzki jest smak!

moll

@DiscoKhan lubię jak smakuje i wygląda

DiscoKhan

@moll wrzuć filmik jak jesz oczyma, bo tyle o tym słyszałem ale nigdy tej sztuki nie widziałem a to imponująco musi wyglądać :PP

moll

@DiscoKhan jem normalnie, za to lubię popatrzeć na ładne jedzenie, tak jak mężczyzna na ładne kobiety. A też żadnej nie zjadacie xD

DiscoKhan

@moll jeszcze byś się zdziwiła! Zresztą może zjeść to nie ale z językiem się człowiek pcha czasem gdzie nie trzeba xD

moll

@DiscoKhan dzięki internetowi coraz mniej mnie dziwi xD ale nadal to nie konsumpcja!

DiscoKhan

@moll jak się desery mrożone oblizuje to już jednak jest! Posłodzić kobietę, wrzucić do zamrażarki i będzie konsumpcja jak się patrzy! Xd

moll

@DiscoKhan bez zamrażarki będzie git xD za to możesz użyć kostek lodu ( ͡° ͜ʖ ͡°)

moll

@Hoszin podejrzewam zwijany makowiec

Thomash80

Jako stary cukiernik zdradzę ci sekret, daj mu wyrosnąć przed pieczeniem. I możesz tez zrobić kilka nakłuć. To powinno pomóc.

koszotorobur

@Thomash80 i @GazelkaFarelka - mi kiedyś też makowiec pękał zanim nie zacząłem wstawiać wyrośniętego już do letniego piekarnika tak na 10 minut by jeszcze więcej wyrósł w ciepełku zaraz przed pieczeniem - po takim dodatkowym wyrośnięciu podczas pieczenia nie pęka

Zaloguj się aby komentować