Kiełbasa 60+ PLN/ kg wygląda jak sam tłuszcz. Rozwala się w palcach. Okej, pachnie wędzarnią, ale to dziadostwo. Szkoda kasy.
Boczek ok.
Ale, pytanie mam odnośnie zakwasu. Czy tak może wyglądać zakwas? Wygląda jak smalec. Robić na tym, czy wyrzucić?
A Babunię i marketingowca to w piwniczce zamknąć.
#gotujzhejto #jedzenie #jedzzhejto
Szczerze mówiąc to nie wygląda wcale tak źle zarówno kiełbasa jak i koncentrat
@Barabarabasz7312 w smaku kiełba jak smalec
@szczelamseczasem ja bym robil, jadł a potem zadawał pytania
@szczelamseczasem zrob fasolową skoro zakwas zepsuty. Kiełbasa i boczek się nie mogą zmarnować 🙂
@szczelamseczasem pasta miso z tego zakwasu wyszla xdd
Dobry, zakwas tak tężeje po jakimś czasie. Wrzucisz do gara z wywarem, zabełtasz i się rozpuści.
@szczelamseczasem kiełba wygląda bardziej jakby ją pies dopadł xD gotować obserwować
@zjadacz_cebuli no wiem. Kto kiedyś coś robił własnego, to wie jak wygląda. Szkoda mi tylko kasy.
Nie wiem z czego jest ten zakwas ale żytni z mąki 2000 wygląda tak.
@szczelamseczasem a co to za abominacja? XD musztarda stolowa? Budyń? Zakwas na zur to to nie jest na pewno
@GrindFaterAnona Wygląda jak budyń i nawet wyszło smaczne.
@szczelamseczasem pewnie pszenny. na zdrowie
@GrindFaterAnona Właśnie nie. Skład to woda i mąka żytnia. Poszukałem dzisiaj i znalazłem podobny. No powiem, że dobry jest. Ba, nawet lepszy od tych plastikobutelkowych.
Zaloguj się aby komentować