Kiełbasa 60+ PLN/ kg wygląda jak sam tłuszcz. Rozwala się w palcach. Okej, pachnie wędzarnią, ale to dziadostwo. Szkoda kasy.
Boczek ok.
Ale, pytanie mam odnośnie zakwasu. Czy tak może wyglądać zakwas? Wygląda jak smalec. Robić na tym, czy wyrzucić?
A Babunię i marketingowca to w piwniczce zamknąć.
#gotujzhejto #jedzenie #jedzzhejto
![091c5ec6-6d1b-4bf8-a514-aadd56716477](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/1200x900/7418b70d4c26e206dd073a99794cf16c.jpg)
![792d8590-3cae-41b9-a3a4-0ebfdc5d0249](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/83423832dd82258bff5163495b8be7db.jpg)
![15dd363e-1064-4165-a65e-c1b0df238545](https://cdn.hejto.pl/uploads/posts/images/250x250/bfd9d6f26fa8b55d7b4f975ecf0ada47.jpg)