Pomidory Costoluto Fiorentino jeszcze raz i ostatni. Widok na krzaku. Do jedzenia średnio się nadają, bo jest gruba skóra a smak przeciętny. Jakby nie było innych, można zjeść, no ale są smaczniejsze w szklarni. Poszły dziś na przecier. Całkiem fajnie odchodzi w nich skórka, nadają się na przeciery. Myślę że fajnie też by się sprawdziły jako dekoracja stołu w restauracji czy na imprezie.
#pomidory
#pomidory
Jak smacznie wyglądają!
Uuuu bardzo ładne, zadbane.
nie byłem głody ale po tym zdjęciu musiałem zjeść tomata - także była tomata oscypek i żymła
@GazelkaFarelka Jak się kiszą?
Gruba skóra to gwarancja, żeby się pulpa nie wywaliła do słoika przy wykładaniu na porcelanę. albo obok...
@slynny_skorpion nie wiem, takie zabawy dopiero na emeryturze
@GazelkaFarelka Nie gadaj...dejże się wyszaleć
O matko
Cóż za kolor
@Half_NEET_Half_Amazing wyreguluj odbiornik
skoro nijakie w smaku a gruba skóra, to jakby jeszcze trochę podojrzewały to by im się nie poprawiło na lepsze?
@VonTrupka już niektóre się rozpadały przy krojeniu
@GazelkaFarelka w końcu ktoś to głośno powiedział
Zaloguj się aby komentować