Pomidory Costoluto Fiorentino jeszcze raz i ostatni. Widok na krzaku. Do jedzenia średnio się nadają, bo jest gruba skóra a smak przeciętny. Jakby nie było innych, można zjeść, no ale są smaczniejsze w szklarni. Poszły dziś na przecier. Całkiem fajnie odchodzi w nich skórka, nadają się na przeciery. Myślę że fajnie też by się sprawdziły jako dekoracja stołu w restauracji czy na imprezie.

#pomidory
41dd93a1-5879-464b-81ad-79dff1682ad5
6664d505-eaa0-417a-ab65-42aebfb08132
02726eae-09bd-45cb-b2f1-5679570571aa
RACO

Jak smacznie wyglądają!

kodyak

Uuuu bardzo ładne, zadbane.

SuperSzturmowiec

nie byłem głody ale po tym zdjęciu musiałem zjeść tomata - także była tomata oscypek i żymła

slynny_skorpion

@GazelkaFarelka Jak się kiszą?

Gruba skóra to gwarancja, żeby się pulpa nie wywaliła do słoika przy wykładaniu na porcelanę. albo obok...

GazelkaFarelka

@slynny_skorpion nie wiem, takie zabawy dopiero na emeryturze

slynny_skorpion

@GazelkaFarelka Nie gadaj...dejże się wyszaleć

VonTrupka

@Half_NEET_Half_Amazing wyreguluj odbiornik

VonTrupka

skoro nijakie w smaku a gruba skóra, to jakby jeszcze trochę podojrzewały to by im się nie poprawiło na lepsze?

GazelkaFarelka

@VonTrupka już niektóre się rozpadały przy krojeniu

Pouek

@GazelkaFarelka w końcu ktoś to głośno powiedział

Zaloguj się aby komentować