Pizzunia, nie ma co dzielić.
Jakiego podziału? Dawaj mnie całą człowieku
Mogę sobie trochę ananasa wydłubać?
I brzeżki jeśli można wezmę
Pysznie wyglda
na roz do ryja
@SuperSzturmowiec no właśnie, co tu dzielić
Ananas #jprdl
@Alawar ananas + n'duja + mozarella + świeża bazylia + oliwki
@Barcol Aaaaa! Przestań!
@Alawar gdzieś w Neapolu ktoś popełnił pasta la vista gdy wyjmowałem ją z pieca
@barcol mniam. Długo ciasto wyrastało?
@rmbobster najpierw od srody do czwartku autoliza w lodowce, potem wyrobione ciasto od czwartku do soboty (tj dzisiaj) rana, i o 15 pyk ja kamień
@Barcol where brzoskwinia
@Felonious_Gru jadłem tylko raz w życiu z brzoskwiniami, i w kompozycji z... Rybą
@Barcol jakby jeszcze ukatrupić kalmara/ośrmionicę, to chyba by wyszedł tort urodzinowy.
pisałem kiedyś, że się urodziłem na złej szerokości geograficznej.
@Barcol to gówno na wierzchu świadczy o tym, że to nie jest pizza
@Komenda_Miejska_Polucji
Komentarz usunięty przez moderatora
@Komenda_Miejska_Polucji no to nie zazdroszczę xD
@Barcol Ja mam tak, że co poznałem na słono to zostaje na słono, a co poznałem na słodko to zostaje na słodko. Tak na przykład: naleśniki tylko na słodko; pizza, pierogi, zupy, makaron, ryż, kasza na słono. Wyjątkiem jest chleb, który mogę zjeść na słono i na słodko (ale jednak preferowany sposób na słono).
Więc dla mnie ten ananas nie do przełknięcia
Zaloguj się aby komentować