Jablko dla skali
#jedzenie #ciekawostki
Zakiś w stylu kimchi, śmierdzi okrutnie, smakuje nieziemsko.
@UncleFester brzmi zachecajaco
@Mielonkazdzika
Jak najbardziej, jako kwaśną przystawkę można jeść na surowo, a zupa a'la kimchi też zajebista wychodzi.
Tak naprawdę, to smrodki są tylko w początkowej fazie fermentacji, pierwszy tydzień na balkonie, później pochnie nie mocniej niż kapusta kiszona
@Mielonkazdzika obejrzyj jakiś kucharzojutjuberów z chin jak "cief dzion", zobacz jakie tam kawały świni obrabiają, przecież w porównaniu do odpowiedniego kawałka z polskiej świni to te kitajskie muszą być kurwa wielkie jak konie...
@wonsz Ba! Ja kiedys w Chinach zamowilem smazone tofu, a dostalem wielki kawal boczku na ryzu
@Mielonkazdzika obiecałem matce że cię wyleczę z pedalstwa...dwa razy kawał boczku na ryżu!!!
@Mielonkazdzika a skąd mamy pewność, że to nie jest standardowej wielkości kalarepa i bardzo małe jabłko? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Mielonkazdzika Gdzie kupiłeś i dlaczego ona jest czerwona?
@DeGeneracja W M&S i tez nie wiem skad ma taki kolor
Zaloguj się aby komentować