#obiad #heheszki #gotowanie
Zrobiłem takiego schabowego co nigdy go żodyn nie jod. 4 ząbki czosnku i do tego oliwa i pieprz z solą. To do farelki i w końcu wyszło soczyste. 170 stopni i 12 minut i z przewracaniem.
Specjalnie dla @CzosnkowySmok
d4b7c145-9aae-492e-b05f-e1839df5fa03
AdelbertVonBimberstein

@wiatraczeg czosnek granulowany jest petarda do marynat bo się tak nie pali jak świeży.

wiatraczeg

@CzosnkowySmok za późno, teraz już tylko postprodukcja

CzosnkowySmok

@wiatraczeg o ty gówniarzu...

wiatraczeg

@CzosnkowySmok też będzie pachnieć czosnkiem

slynny_skorpion

@wiatraczeg wyciskarka z uchwytami czy taka w formie "kastetu" na deskę?

wiatraczeg

@slynny_skorpion z uchwytami

slynny_skorpion

@wiatraczeg z ciekawości zapytałem. ślubna też taką preferuję, ale zastanawiam się, czy dla mnie nie byłaby lepsza taka łódeczka. dlatego wolę granulowany, bo się prościej obsługuje torebkę niż wyciskarkę

wiatraczeg

@slynny_skorpion różnicy pewnie brak, no ale ja rzadko coś gotuję od podstaw

Zaloguj się aby komentować