#obiad #heheszki #gotowanie
Zrobiłem takiego schabowego co nigdy go żodyn nie jod. 4 ząbki czosnku i do tego oliwa i pieprz z solą. To do farelki i w końcu wyszło soczyste. 170 stopni i 12 minut i z przewracaniem.
Specjalnie dla @CzosnkowySmok
Zrobiłem takiego schabowego co nigdy go żodyn nie jod. 4 ząbki czosnku i do tego oliwa i pieprz z solą. To do farelki i w końcu wyszło soczyste. 170 stopni i 12 minut i z przewracaniem.
Specjalnie dla @CzosnkowySmok
@wiatraczeg czosnek granulowany jest petarda do marynat bo się tak nie pali jak świeży.
@wiatraczeg to dej
@CzosnkowySmok za późno, teraz już tylko postprodukcja
@wiatraczeg o ty gówniarzu...
@CzosnkowySmok też będzie pachnieć czosnkiem
@wiatraczeg wyciskarka z uchwytami czy taka w formie "kastetu" na deskę?
@slynny_skorpion z uchwytami
@wiatraczeg z ciekawości zapytałem. ślubna też taką preferuję, ale zastanawiam się, czy dla mnie nie byłaby lepsza taka łódeczka. dlatego wolę granulowany, bo się prościej obsługuje torebkę niż wyciskarkę
@slynny_skorpion różnicy pewnie brak, no ale ja rzadko coś gotuję od podstaw
Zaloguj się aby komentować