#gotujzhejto #jedzenie
@Stashqo a przepis byś podał, Cumplu?
@Stashqo
Wygląda świetnie, a smakuje jeszcze lepiej.
Ja jedynie lubię robić szakszę w kokilkach - po jednym jaku do kokilki i do pieca.
Dzięki temu jest zawsze ładnie podana
@GordonLameman no niestety, wlasnie byl problem z podzieleniem na porcje żeby to estetycznie wyglądało. Zazwyczaj robię tylko dla siebie i wyjadam bułką prosto z patelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ło jeżu kolczasty! Taką ilością jaj to małą wioskę w Afryce by szło wykarmić.
@Fly_agaric łoooot? Od 4 jaj to ja dopiero jajecznicę zaczynam kręcić xD Tutaj ledwo 6 i to na 4 osoby ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯
Ładnie to wygląda tylko na patelni (´・ᴗ・ ` )
@VonTrupka dlatego najlepiej jeść z patelni ^^
@Stashqo ale....
no dobra ( ̄︿ ̄ °)
szakszę to na obiad zawsze wpierniczam (ʘ‿ʘ) też prosto z patelni, bo wtedy nie wygląda jak jajecznica z móżdżkiem (raz kumpela na wyjeździe zrobiła ogromną porcję i potem dzieliła i na sam widok tego czegoś na talerzu trochę mnie dźwigało xD ale też była kiepską kucharką, więc nie była to najlepsza szakszuka w moim życiu xD).
Najlepsze danie ever, zwłaszcza że można kombinować z dodatkami i makro.
Zaloguj się aby komentować