No to myk, śniadanko i w góry! ᕦ( ͡° ͜ʖ ͡°)ᕤ

#gotujzhejto #jedzenie
8a5bd4bd-eb57-4cc5-86d8-7ac28b4cbf5f
Rimfire

@Stashqo a przepis byś podał, Cumplu?

GordonLameman

@Stashqo

Wygląda świetnie, a smakuje jeszcze lepiej.


Ja jedynie lubię robić szakszę w kokilkach - po jednym jaku do kokilki i do pieca.

Dzięki temu jest zawsze ładnie podana

Stashqo

@GordonLameman no niestety, wlasnie byl problem z podzieleniem na porcje żeby to estetycznie wyglądało. Zazwyczaj robię tylko dla siebie i wyjadam bułką prosto z patelni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Fly_agaric

Ło jeżu kolczasty! Taką ilością jaj to małą wioskę w Afryce by szło wykarmić.

Stashqo

@Fly_agaric łoooot? Od 4 jaj to ja dopiero jajecznicę zaczynam kręcić xD Tutaj ledwo 6 i to na 4 osoby ¯\_( ͡° ͜ʖ ͡°)_/¯

VonTrupka

Ładnie to wygląda tylko na patelni (´・ᴗ・ ` )

Stashqo

@VonTrupka dlatego najlepiej jeść z patelni ^^

VonTrupka

@Stashqo ale....


no dobra ( ̄︿ ̄ °)

2d3eca42-8599-42c3-aff8-0753788cce22
ismenka

szakszę to na obiad zawsze wpierniczam (ʘ‿ʘ) też prosto z patelni, bo wtedy nie wygląda jak jajecznica z móżdżkiem (raz kumpela na wyjeździe zrobiła ogromną porcję i potem dzieliła i na sam widok tego czegoś na talerzu trochę mnie dźwigało xD ale też była kiepską kucharką, więc nie była to najlepsza szakszuka w moim życiu xD).


Najlepsze danie ever, zwłaszcza że można kombinować z dodatkami i makro.

Zaloguj się aby komentować