Nie śpię bo paszteciki rosną. Tak wiem koślawe, kiedyś technikę dopracuję.
#jedzenie #jedzzhejto #gotujzhejto #gotowanie
9df1bc04-ce68-4353-820c-7f62f60a956f
MauveVn

Co ty cały dzień i noc w kuchni siedzisz i 24/7 coś gotujesz/pieczesz?

Zielonypomidor

@MauveVn Nie o dziwo. Chciało by się rzecz, że zajebista organizacja pracy ale to nie do końca. Prowadzę dom obecnie w skrócie.

Mr.Mars

@Zielonypomidor To ja do ciebie Szef Kuchni będę mówił.

Zielonypomidor

@Mr.Mars Eee nie, ale żałuje obecnie, że wybrałem lo i polibudę zamiast dobrego technikum gastro, chociaż może to kwestia bardziej zielonej trawy. W każdym razie mięso z rosołu zmęczone i teraz na kościach i szkieletach będzie gotowane.

4Sfor

@Zielonypomidor O, paszteciki To i moje się przypomniały

3da5f49f-9e8a-4eed-879c-676ef77f58f6
Zielonypomidor

@4Sfor jakie ciasto? półfrancuskie? super wyglądają

4Sfor

@Zielonypomidor A to taki patencik mam, to ciasto się zwie tyle ile Czyli daję tyle samo serka (coś w stylu Mój ulubiony z Wielunia) co mąki i tyle samo masła - bardzo smaczne jest

Zielonypomidor

@4Sfor Wyrośnięte będę musiał poczytać o takim cieście.

4Sfor

@Zielonypomidor To kiedyś moja rodzicielka ten przepis skądś wzięła, a ja po niej przejąłem i tak go czasem uskuteczniam

Jim_Morrison

@Zielonypomidor Where barszcz?

Zielonypomidor

@Jim_Morrison w kamionce ale to o 14 na obiad.

KHOT

@Zielonypomidor masz absolutną rację, te paszteciki są nie do przyjęcia! Są tak paskudne, że nie można ich szerzej pokazywać i musisz koniecznie zrobić nową porcję. A te brzydkie to DEJ MNIE, zaraz je bezwzględnie zutylizuję.


DEJ MNIE TEGO PASZTETA!

Zaloguj się aby komentować