Może i nie potrafię robić ładnych zdjęć, ale czosndogi robię zajebiste

#gotujzhejto #jedzenie
003a197b-1a9c-4972-874d-078b34f8b786
chwastyodkuchni

@UmytaPacha widzę na talerzu różyczki?

UmytaPacha

@chwastyodkuchni talerzyk bardzo ładny ale co to za gówno w słoiku na lewo?

Mjelon

@UmytaPacha sam wolę kielecki ale u mnie na wsi w żadnym sklepie go nie ma 🤷🏻

UmytaPacha

@Mjelon mój boże, gdzie są instytucje państwowe gdy są najbardziej potrzebne... ;_;

wysłać ci paczkomatem wiaderko na wieś?

chwastyodkuchni

@UmytaPacha A to nie wystarczy łyżeczka koncentratu?

44493a5b-293e-4745-8e8c-343a32150087
Mjelon

@UmytaPacha jutro handlowa, jadę do miasta to sobie ogarnę ✌🏻

UmytaPacha

@chwastyodkuchni to tak nie działa wujku

@Mjelon szerokiej drogi!

UmytaPacha

@chwastyodkuchni MÓWIĘ ŻE TO TAK NIE DZIAŁA!

chwastyodkuchni

@UmytaPacha Cioci @moll to powiedz, może mi piórem napiszę bym zrozumiał. ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

UmytaPacha

@chwastyodkuchni ale jak otwieram mandarynkę to zawsze usłyszy żeby wyłudzić...

chwastyodkuchni

@UmytaPacha Czuje zapach roznoszący się po pokoju, starość nie radość.

moll

@chwastyodkuchni pfff, uszy się myje, a nie trzepie o wannę!

dolitd

co to za gówno w słoiku na lewo?


@UmytaPacha Najlepszy majonez dekoracyjny.

UmytaPacha

@dolitd to by się zgadzało, nadaje się tylko do dekoracji

NatenczasWojski

@Mjelon nigdy nie jadłem, zawsze się brzydziłem spróbować

Mjelon

@NatenczasWojski wygląda jak gówno, a smakuje jeszcze lepiej!

NatenczasWojski

@Mjelon na razie tylko patrzę. Człowiek się brzydzi ale oczu oderwać nie może. Pokaż jak go wsuwasz

dolitd

Pokaż jak go wsuwasz


@NatenczasWojski Food porn?

Ziutson

@Mjelon dawej przepis opie

Mjelon

@Ziutson jakiś czas temu wrzucałem w komentarzu więc po prostu przekopiuję:


Uwaga podaję przepis:


Bierzemy 1 bagietę czosnkową do opiekania Dania Express z biedronki, rozkrajamy na pół po długości od góry, w szczelinę wkładamy 3 plastry sera gouda lub morskiego Światowid z biedronki, na to

2 parówki z szynki kraina wędlin (żadne kurwa berlinki!!!), posypujemy przyprawami (np. płatki chilli, oregano, papryka, suszone pomidory z bazylią, co kto lubi) i do piekarnika 220 stopni 10-13minut. Jak bagiety się pieką kroimy w drobną kostkę pomidora i ogórka świeżego albo konserwowego. Jak ktoś lubi to można dorzucić ostre papryczki.


Po wyjęciu z piekarnika smarujemy górę majonezem, na to kładziemy mieszankę warzyw, to polewamy keczupem i na koniec posypujemy cebulką prażoną.


Dodatki i sosy w tej kolejności minimalizują rozsypywanie się wszystkiego na boki (ale i tak się rozsypie). Polecam!

Mjelon

@GrubyHenryk ja też jakbym miał, ale wleciała sriracha, więc coś tam grzało

Zaloguj się aby komentować