Meal prep do czwartku. Fasolka po bretońsku - porcja to ok. 460g, 586kcal, 30g białka, 36.7 tłuszcz i 28.8 węgiel.

#hejtokoksy #gotujzhejto #dieta
50a8847f-d580-438c-a1f8-a643021b7435
Vargtimmen

@TryingMyBest smacznych piardów!

Bjordhallen

@TryingMyBest moge prosic o przepis

Budo

@TryingMyBest Szanuję ten styl życia i robię podobnie. Gotowanie w niedzielę na kolację + cały tydzień

TryingMyBest

@Budo Nooo! Ja nie wyobrażam sobie co dwa dni gotować... Staram się właśnie na jak najdłużej przygotować coś i najczęściej low effort rzeczy typu wjeb rzeczy do garnka i czekaj xD

Enzo

@TryingMyBest Jeszcze maski przeciwgazowe do zestawu.

Pawelvk

@TryingMyBest kocham fasolke

CoryTrevor

Myślałem, że tylko ja jestem taki pojebany i robię jedzenie do pracy do czwartku włącznie

JakTamCoTam

Ja już 3 dzień jedzenia mam dość a tu na 4 dni nieźle xD chociaż powątpiewałbym w świeżość tego 4 dnia

TryingMyBest

@JakTamCoTam Czwarty dzień najczęściej już trochę temat zmęczony ale daję radę xD 4 dni na spokojnie jedzenie wytrzymuje na pięć dni to już ryzyko xD Zawsze można zamrozić albo ponoć dłużej wytrzymuje w pojemnikach próżniowych ale to chyba jeden dodatkowy dzień tylko więc gra nie warta świeczki.

Zaloguj się aby komentować