Gotowanie to moja pasja xD
@golden-skull - faworki o smaku smażonego plastiku - tradycyjny smak!
kurde dawno juz nie jadłem faworków
@SuperSzturmowiec Już niedługo tłusty czwartek.
@golden-skull - a to już próba generalna czy będą jeszcze jakieś przed Tłustym Czwartkiem?
@koszotorobur Jest maszynką, to warto z niej korzystać.
@golden-skull - zdecydowanie - tyko głupi by nie skorzystał
@golden-skull szatanie chyba zrobię chrusty na dniach przez ciebie
@UmytaPacha Chrusty robi się bardzo szybko, ok. 15-20 minut i wcinasz!
Jak zrobić żeby potrawa wciągnęła tłuszcz jak gąbka? Pożydzić go porządnie żeby szybko wystygł po wrzuceniu nań ingrediencji.
@golden-skull dzizas ale bym sobie zjadł takiego domowego faworka i zapił mlekiem.
Zaloguj się aby komentować