@wonsz - karpatka akurat to nie moje ciasto - niemniej dla Ciebie nic to nie zmienia - smacznego
@koszotorobur a próbowałeś z kruchym spodem?
@wonsz - to krem jest problemem
@koszotorobur krem jest rozwiązaniem!
@wonsz - oby nie ostatecznym
@koszotorobur to kremacja
@wonsz - albo karpacja
A za dwa dni " jedz jedz bo się zmarnuje "
@Dzielny jakie dwa dni? Tyle to to niewyczymie.
Karpatko ojczyzno moja…
Dej mnie tej karpatki (づ•﹏•)づ
@wonsz pieknie wyrosła
@Sofie pytasz jak zrobić żeby nie ciągnęła wilgoci z powietrza albo z kremu?
@Sofie sprawa jest bardzo prosta - wystarczy zeżreć nim w ogóle pomyśli o naciąganiu jakąś wilgocią. Zawsze działa.
@wonsz dokładnie tak
@blamad haha no też to jakoś motyw
@Sofie no to jak na moje to się nie da
Ojebalem folia spożywczą w obie strony wokół na docelowej blasze, ale chociażby fakt że będzie powoli ciągnąć z kremu już dyskwalifikuje ewentualne próby. Trzeba szybko zjeść i tyle, a ja w sumie lubię miękkie ciasto ptysiowe.
Zaloguj się aby komentować