Kruchy spód już upieczony, teraz góra. Do tego dwa razy tyle kremu ile w przepisie jest i #kurlajakietodobbbre #gotujzhejto
a1c2dc7e-5939-4635-a157-d41988b14f7a
koszotorobur

@wonsz - karpatka akurat to nie moje ciasto - niemniej dla Ciebie nic to nie zmienia - smacznego

wonsz

@koszotorobur a próbowałeś z kruchym spodem?

koszotorobur

@wonsz - to krem jest problemem

wonsz

@koszotorobur krem jest rozwiązaniem!

koszotorobur

@wonsz - oby nie ostatecznym

Dzielny

A za dwa dni " jedz jedz bo się zmarnuje "

wonsz

@Dzielny jakie dwa dni? Tyle to to niewyczymie.

ErwinoRommelo

Karpatko ojczyzno moja…

conradowl

Dej mnie tej karpatki (づ•﹏•)づ

Sofie

@wonsz pieknie wyrosła pora sposób żeby później nie zrobiła się wilgotna?

wonsz

@Sofie pytasz jak zrobić żeby nie ciągnęła wilgoci z powietrza albo z kremu?

blamad

@Sofie sprawa jest bardzo prosta - wystarczy zeżreć nim w ogóle pomyśli o naciąganiu jakąś wilgocią. Zawsze działa.

Zaloguj się aby komentować