Kruchy spód już upieczony, teraz góra. Do tego dwa razy tyle kremu ile w przepisie jest i #kurlajakietodobbbre #gotujzhejto
@wonsz - karpatka akurat to nie moje ciasto - niemniej dla Ciebie nic to nie zmienia - smacznego
@koszotorobur a próbowałeś z kruchym spodem?
@wonsz - to krem jest problemem
@koszotorobur krem jest rozwiązaniem!
@wonsz - oby nie ostatecznym
A za dwa dni " jedz jedz bo się zmarnuje "
@Dzielny jakie dwa dni? Tyle to to niewyczymie.
Karpatko ojczyzno moja…
Dej mnie tej karpatki (づ•﹏•)づ
@wonsz pieknie wyrosła
@Sofie pytasz jak zrobić żeby nie ciągnęła wilgoci z powietrza albo z kremu?
@Sofie sprawa jest bardzo prosta - wystarczy zeżreć nim w ogóle pomyśli o naciąganiu jakąś wilgocią. Zawsze działa.
Zaloguj się aby komentować