#pieczenie #gotowanie #jedzenie #karpatka
@Dzienpachniejakpoczatek ale bym chrumkał przy palaszowaniu tej karpatki xD
@JesteDiplodokie Duża blacha, starczy.
@Dzienpachniejakpoczatek w sumie to może być mało bo dawno nie jadłem dobrej karpatki a ta wygląda bardzo pociągająco xD
@JesteDiplodokie Prawie dwie kostki masła w tym są. Ekskluzywne stało się to ciasto.
@Dzienpachniejakpoczatek życie w tym kraju zrobiło się ekskluzywne xD mam nadzie że uda mi się opuścić ten kurwidołek w najbliższym czasie.
@Dzienpachniejakpoczatek Uwielbiam to ciasto, ale przygotowanie go to już wyższy level.
@sluchampsajakgra Ty huncwocie!
@GazelkaFarelka Bardzo proste. Trzeba uwierzyć we własne siły. I myć grary.
Palce ujebane kremem po pierwszym gryzie. Albo spodnie. Mniam
@Dzienpachniejakpoczatek Karpatkie opierdolę zawsze i wszędzie w każej ilości!
@Dzienpachniejakpoczatek: Niespełna dwa tygodnie temu robiłem, ale Napoleonkę
ju zink pamietam kiedy jadłem
@Dzienpachniejakpoczatek nigdy mi nie wyszło to ciasto, zawsze płaski placek
@GazelkaFarelka Robiłem z tego przepisu, jedynie musiałem sobie proporcje przeliczyć bo mam większa blachę. https://www.kwestiasmaku.com/przepis/karpatka
@Dzienpachniejakpoczatek może spróbuję jeszcze raz, ale pewnie wrzucę efekt w kategorii humor
@GazelkaFarelka E tym razem na pewno wyjdzie.
@Dzienpachniejakpoczatek o drugiej w nocy oglądam se karpatke
@KUROT To się częstuj. Raczej lepsze od gąbki.
Zaloguj się aby komentować