Warzywka i mjensko uprzednio podopieczne w piekarniku, nadały na prawdę piękny kolor i smak jak nigdy! Dzięki @moll i @Felonious_Gru za fajne pomysły ♥️
#gotujzhejto


@Shivaa No leci, leci https://www.youtube.com/watch?v=NvIJvPj_pjE
O co chodzi z tym rosołem w ryzowarze? Jakiś smakowo lepszy czy co?
@Kaligula_Minus nie, po prostu wkładasz składniki, odpalasz program i nie martwisz się o nic więcej, jak robiłam rosół na palniku to zawsze go dooglądałam czy temperatura jest ok itp, a i tak nie zawsze wyszło jak chciałam a tu rosołek wyszedł idealny za 1 razem
Dla mnie jeszcze plusem było że woda nie wyparowała, ile wlalam tyle właściwie wyszło rosołu
@Kaligula_Minus a i jeszcze co po raz pierwszy stestowałam to uprzednie przypieczenie warzyw i mięsa. To zdecydowanie poprawiło smak zupy
Zaloguj się aby komentować