@HolQ tej odsyp trochę papryki i oregano. XD
W sumie to trochę
"Synek nie kupuj tatuś z pracy przyniesie."
@AdelbertVonBimberstein - no chyba, że u OPa w pracy te przyprawy i tak poszłyby do kosza
@AdelbertVonBimberstein od tych 20g które se wezmę nie zbiednieją. Chociaż "smiesznie" było jak zaczęliśmy konsolidować chilli, ja oczywiście miłośnik to nabrałem tego w pizdu do chaty, a się kilka mies. Okazało, że trzeba to do jednego dostawcy wysyłać bo nam będzie pomagać. Udawałem głupiego ofkrz xD od tamtej pory podbieram z umiarem i raczej to co przyszlo w większej ilości albo mogę wziąć z fabryki
@koszotorobur w końcu niektóre pójdą. Np. Większość cebuli i czosnku zbliża się do expiry date powoli. No ale jak napisałem niżej- jak mają tego kilka ton na magazynie jak wezmę 20g to więcej na podłodze rozsypią podczas ważenia
@HolQ - jak firma nie ma problemu, że tak korzystasz to ok
Ale nie trudno sobie wyobrazić, że jak każdy pracownik uszczknie te uśrednione 20 gramów na miesiąc to zaczynają to być poważnie koszty
@koszotorobur w fabryce raczej średnio mają na to czas
@HolQ zwykły złodziej jesteś
@Yossarian bo zabieram jedzenie, które zostanie wyjebane do kosza jeśli nikt z nas go nie weźmie? Nie zakradałem się i po kryjomu nie brałem tych kielbas do plecaka, tylko przyszła babka z innego teamu i powiedziała że to i to zostało po prezentacji i że jak chcemy to jest do wzięcia. Jak już wspomniałem wcześniej moja manager wie że sobie biorę czasami przyprawy do domu i nie ma z tym problemu. Jeśli to oznacza dla Ciebie bycie złodziejem to luz
czym podgrzewasz w labie?
atomowym opiekaczem, czy garnek na jeden z czterdziestu palników? (⌒ ͜ʖ⌒)
@VonTrupka wagosuszarką
@Goonzales kurcze, wiecznie ciepła szarlotka może się jednak ziścić ( ° - ° )
@VonTrupka normalnym piekarnikiem xP ale mamy też np. Coś w tym rodzaju (inny producent)
https://www.memmert.com/en/products/heating-drying-ovens/universal-oven#!filters=%7B%7D
I tam może kontrolować temp do 0.1 st. C, kontrolować ciśnienie, ustawiać % wilgotności. Taki bardziej kombajn do zadań specjalnych
@HolQ ten sprzęt ma co najmniej o 1 zero za dużo w cenie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@VonTrupka qrde gdzie Ty tam cenę widzisz ? Ja nie mogę znaleźć. Ten co my mamy chyba kilka tysięcy kosztował, coś koło 5k£ chyba. Ale tak to jest ze sprzętem do labu - byle pierdola jest w chuj droga
>qrde gdzie Ty tam cenę widzisz ?
@HolQ tam? oczami duszy i doświadczenia (¬‿¬)
ale jestem cwaniak to zerknąłem tu i ówdzie
jednocześnie się myląc i nie myląc (☞ ゚ ∀ ゚)☞
equimed.com.pl/katalog/398-suszarki-z-wymuszonym-obiegiem-powietrza-memmert/
przy większym litrażu się nie myląc ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
>tak to jest ze sprzętem do labu - byle pierdola jest w chuj droga
normy, certyfikaty, materiały spełniające wymogi, precyzja wykonania
podgrzać można i w zwykłej kuchence z tolerancją +-10°C, ale chyba nie o to chodzi? (⌒ ͜ʖ⌒)
@VonTrupka właśnie sprawdzałem i mamy ten
https://comcatsw.com/product/rational-combimaster-plus-xs-6-2-3/
@HolQ tak jak wcześniej napisałem, o jedno 0 w cenie za dużo
@HolQ Polecam kawusie z moka cupa na palniku, bardzo dobre
Zaloguj się aby komentować