#jedzenie rok....tyle zajelo zanim mnie dzisiaj olśniło i zamiast przygotowywać kanapki w domu dzień wcześniej lepiej przynieść wszystko do roboty i te kanapeczki sobie zrobić na ciepło, doprawiając czymkolwiek chce bo mam cały lab zapchany przyprawami i ziołami. Jprdl
b773c615-c5fb-46f3-a107-1f6cfe35472d
AdelbertVonBimberstein

@HolQ tej odsyp trochę papryki i oregano. XD

W sumie to trochę

"Synek nie kupuj tatuś z pracy przyniesie."

koszotorobur

@AdelbertVonBimberstein - no chyba, że u OPa w pracy te przyprawy i tak poszłyby do kosza

HolQ

@AdelbertVonBimberstein od tych 20g które se wezmę nie zbiednieją. Chociaż "smiesznie" było jak zaczęliśmy konsolidować chilli, ja oczywiście miłośnik to nabrałem tego w pizdu do chaty, a się kilka mies. Okazało, że trzeba to do jednego dostawcy wysyłać bo nam będzie pomagać. Udawałem głupiego ofkrz xD od tamtej pory podbieram z umiarem i raczej to co przyszlo w większej ilości albo mogę wziąć z fabryki

HolQ

@koszotorobur w końcu niektóre pójdą. Np. Większość cebuli i czosnku zbliża się do expiry date powoli. No ale jak napisałem niżej- jak mają tego kilka ton na magazynie jak wezmę 20g to więcej na podłodze rozsypią podczas ważenia

koszotorobur

@HolQ - jak firma nie ma problemu, że tak korzystasz to ok

Ale nie trudno sobie wyobrazić, że jak każdy pracownik uszczknie te uśrednione 20 gramów na miesiąc to zaczynają to być poważnie koszty

HolQ

@koszotorobur w fabryce raczej średnio mają na to czas i pewnie nie są w stanie nawet nie spojrzeć tak już mają tego dość xD . Nas tu w R&D w Bristolu jest jakieś 20 osób chyba, więc to nie jest problem. Moja manager wie o tym, że ja biorę je do domu i jest ok z tym. Często też zabieramy jedzenie z prezentacji. Np w piątek przyniosłem prawie 20 kiełbasek i 10 burgerów (zajebiste ! O smaku shwarmy)

Yossarian

@HolQ zwykły złodziej jesteś

HolQ

@Yossarian bo zabieram jedzenie, które zostanie wyjebane do kosza jeśli nikt z nas go nie weźmie? Nie zakradałem się i po kryjomu nie brałem tych kielbas do plecaka, tylko przyszła babka z innego teamu i powiedziała że to i to zostało po prezentacji i że jak chcemy to jest do wzięcia. Jak już wspomniałem wcześniej moja manager wie że sobie biorę czasami przyprawy do domu i nie ma z tym problemu. Jeśli to oznacza dla Ciebie bycie złodziejem to luz Pozdrawiam

VonTrupka

czym podgrzewasz w labie?

atomowym opiekaczem, czy garnek na jeden z czterdziestu palników? (⌒ ͜ʖ⌒)

Goonzales

@VonTrupka wagosuszarką

VonTrupka

@Goonzales kurcze, wiecznie ciepła szarlotka może się jednak ziścić ( ° - ° )

VonTrupka

@HolQ ten sprzęt ma co najmniej o 1 zero za dużo w cenie ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

HolQ

@VonTrupka qrde gdzie Ty tam cenę widzisz ? Ja nie mogę znaleźć. Ten co my mamy chyba kilka tysięcy kosztował, coś koło 5k£ chyba. Ale tak to jest ze sprzętem do labu - byle pierdola jest w chuj droga

VonTrupka

>qrde gdzie Ty tam cenę widzisz ?


@HolQ tam? oczami duszy i doświadczenia (¬‿¬)


ale jestem cwaniak to zerknąłem tu i ówdzie

jednocześnie się myląc i nie myląc (☞ ゚ ∀ ゚)☞

equimed.com.pl/katalog/398-suszarki-z-wymuszonym-obiegiem-powietrza-memmert/


przy większym litrażu się nie myląc ( ͡~ ͜ʖ ͡°)


>tak to jest ze sprzętem do labu - byle pierdola jest w chuj droga


normy, certyfikaty, materiały spełniające wymogi, precyzja wykonania

podgrzać można i w zwykłej kuchence z tolerancją +-10°C, ale chyba nie o to chodzi? (⌒ ͜ʖ⌒)

VonTrupka

@HolQ tak jak wcześniej napisałem, o jedno 0 w cenie za dużo

zomg

@HolQ Polecam kawusie z moka cupa na palniku, bardzo dobre

Zaloguj się aby komentować