Wygląda na dobry skład, chyba
Ja się kiedyś przestawiłem całkowicie na masło arachidowe, teraz inne smarowidła mi nie smakują
Nie jestem w stanie wyobrazić sobie sytuacji, że lubisz masło i jednocześnie smakuje Ci margaryna. Z wykładów pamiętam, że aromat masła jest doskonale opracowany i podobno można zrobić dosłownie wszystko o wyraźnym "smaku" maślanym co może nieco tłumaczyć Twój odbiór margaryny. Tym niemniej smacznego.
@Lubiepatrzec pewnie wspomnienia - smak podbieranej margaryny ucieranej w makutrze z cukrem przez babcię, stare dobre czasy beztroski...
Inna sprawa że w tym konkretnie przypadku dochodzi kwestia że mógłbym żyć na stekach wołowych, owsiance i ginie z tonikiem.
@wonsz a czy to przypadkiem nie chodzi o to, że szkodliwe są uwodorowione tłuszcze (trans), a nie określony rodzaj tłuszczu? Niestety chyba nie ma obowiązku informowania na etykiecie, że w produkcie znajdują się tłuszcze trans, tylko trzeba uderzać z tym do producenta, może powie, może nie.
Fascynują mnie ludzie wpierdalający margarynę w 2024 roku. I jeszcze mówią że dobry skład i że im smakuje XD
Komentarz usunięty
Zaloguj się aby komentować