#hejtokoksy #jedzenie
@bartek555 piękniejsze to będzie jak sraki nie dostaniesz :D
@Daewoo_Esperal Można powiedzieć że dobry tatar cieszy po dwakroć
@Daewoo_Esperal sraka przy surowym mięsie to najmniejszy problem
@Trupus @Daewoo_Esperal @PanGargamel nie wiem co macie za nieprzyjemne doswiadczsnia, ale jem tatar z roznych zrodel ze 2x w tygodniu z surowym zoltkiem i nigdy nie mialem rewolucji.
@bartek555 Zaraz nieprzyjemne, podczas wesela kumpla tatar załatwił ponad połowę gości. Tylu ludzi w wytwornych strojach starających się zachować resztki godności ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ)
@bartek555 była z nim kiedyś afera w internecie, to byli czasy.
@bartek555 żal mam jak coś do Sokołowa, nie do ciebie, ale tatar premium to raczej powinien być z polędwicy, a nie udźca.
Ciekawe z czego jest sokołowski tatar nie-premium ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jutro sprawdze, bo lezy w lodowce ;)
@bartek555 Pół szklanki ciepłej świńskiej krwi na świniobiciu prosto z cielska to rozumiem, ale jakoś nigdy nie mogłem się przekonać do surowego które dotarło do mnie przez pośredników.
w jakim sklepie kupiłeś? nigdy takiego nie widziałem w sklepie, wszędzie tylko ten zafoliowany próżniowo
W lidlu jest ciagle, ale nie obok tego zwyklego tylko z boku z frykasami dupy filety z dupy orangutana, itp
Tatar premium z udźca - i wszystko jasne, powietrze VAC tez premium 😃
Daj fotkę składu.
Nigdy tego nie jadłem. Smakuje jak surowe mielone ?
@Gilgamesz jesli mielone robisz z wolowiny to tak. Pamietam za czasow liceum jak rodzice jedli co jakis czas i brzydzilem sie jak mozna to jesc. A potem sprobowalem i odpalilem sie tak, ze przez 2 tygodnie nic innego nie jadlem 😂
Zaloguj się aby komentować