@paramyksowiroza jak to gołąbki w piekarniku
@Acrivec Normalnie, w brytfance
@paramyksowiroza a gdzie sos?!
@Acrivec Będzie robiony osobno.
@paramyksowiroza JAK TO OSOBNO
przecież gołąbki muszą się razem z sosem pierdaczyć żeby sos nabrał aromatu a gołąbki wilgoci, pomidorowego smaku i aromatu!
@Acrivec Nie po to gotowałem kaszę gryczaną w wywarze z prawdziwków, żeby teraz wszystko smakowało paćką z pomidorów
@paramyksowiroza KASZA GRYCZANA? HALINA MAM ZAWAŁ
@Acrivec Oczywiście! Przecież nie będę się zapychał ryżem jak Azjata jakiś...
@paramyksowiroza przecież to oczywiste, gołębie tylko z kaszą :) @Acrivec sos pomidorowy robisz na bazie wody, w której gotujesz kapustę, żeby ściągnąć liście :)
Polskie sushi
Zaloguj się aby komentować