#gotujzhejto
@Olmec zrobiłem kiedyś z jogurtów high protein z Lidla i był w pytkę.
@Olmec niczego sprawdzonego na taki nie mam
@moll no tego to się nie spodziewałem!
@Olmec nie da się zrobić wszystkiego xD mam dużo czasu na pieczenie różnych rzeczy, nie paliło mi się z tym do tej pory
@moll rozumiem, rozumiem :)
@Olmec w serniku chodzi o surowiec główny (no i żeby nie dać rodzynek, szanujmy się) i to jest kurwa gamechanger
@wonsz gdzie go kupujesz? Jakieś pewne miejsce?
@Olmec makro, aktualnie jest promka 19pln/kg czyli tyle co Mój Ulubiony, a różnica kosmiczna.
@wonsz dzięki
@Olmec Nie jestem moll, ale zgoogluj "sernik japoński" i będzie git.
@Olmec rob baskijski - krol sernikow. Przepis polecam np. od rozkosznego
@Shotsel na razie mam zamówienie na taki w stylu japońskim, ale ten baskijski też mi wpadł w oko - może następnym razem. Czy on jest puszysty czy raczej zbity?
@Olmec ma konsystencję lodów
@Shotsel to teraz mnie zainteresowałeś :)
@Olmec polecam serdecznie. Pewnie musisz pare razy zrobic, zeby wyczuc swoj piekarnik, ale zdecydowanie warto :)
Zaloguj się aby komentować