Dzisiaj znowu bedzie szybki ramen. Tym razem z Koreanskim twistem czyli z pasta gochujang.
Moj tag #nietylkomielonka
#gotujzhejto #jedzenie
Jak cos to produkty kupione w #uk
da3a7ad5-a61a-4deb-92e9-17d86fa429f9
Mr.Mars

@Mielonkazdzika Ta marchewka to mało czerwona, a ta wieprzowina jakaś taka..... No nie wiem

Mielonkazdzika

@Mr.Mars a co jest nie tak z tym surowym boczkiem?

Mr.Mars

@Mielonkazdzika Pewnie jest pyszny i sam bym go zjadł.


Chciałem ci tylko trochę pomarudzić po polsku.

Elektryczny_pomidor

@Mr.Mars Eee tam po polsku to byłoby; jak to z szybkowaru?

Mr.Mars

@Elektryczny_pomidor Weź mnie nie załamuj. Myślałem, że umiem marudzić.

Mielonkazdzika

@Elektryczny_pomidor @Mr.Mars a tak zgadza sie robione w szybkowarze

esq8

@Mielonkazdzika smacznego mhm

wonsz

@Mielonkazdzika my już po

388f96ed-0f0f-4a10-afb7-65bcac21ed01
Mielonkazdzika

@wonsz tez na bazie miso?

wonsz

@Mielonkazdzika nie - 10 godzin gotowania kurzych łapek, kości wołowych i kaczych korpusów, do tego tare wg. standardowego przepisu

Mielonkazdzika

@wonsz a to widze ze juz wyzszy poziom ten moj to w godzine max w 1.5h bedzie gotowy

wonsz

@Mielonkazdzika a robię w 40L garze, wywar idzie w wiaderka po kilogramowym serku białym i do zamrażarki. Jedno wiadro obsługuje cały posiłek także na miesiąc-dwa wystarczy, a przygotowanie tego od mrożonki do podania to mniej niż twoje 1,5h

hasashi

@Mielonkazdzika Nazwa tej pasty na Wykopie to przekleństwo i ukrycie dla niezalogowanych.

Zaloguj się aby komentować