Następnie chłodzimy i na noc do lodówki. Dopiero wtedy witamy się z kurczakiem.
#jedzenie #jedzzhejto #gotowanie #gotujzhejto
@Zielonypomidor Czekam na spektakularne wyniki tej operacji
@4Sfor Zobaczymy czy uzyskam to co chce czy jednak część trzeba mielić/kutrować.
@Zielonypomidor A co chcesz uzyskać?
@4Sfor Szynkę drobiową prasowaną, co by dało się cienko pokroić.
@Zielonypomidor O, to się musi zatem udać, co by później takie plasterki można było uzyskać jak Myszka Miki - to co prawda chleb na obrazku, ale liczy się koncepcja cienistości plasterka.
@Zielonypomidor Chyba wędlinę drobiową, szynka to część świni
@Nosacz Tak masz racje, to był skrót myślowy od szynki konserwowej.
Daj znać jak wygląda efekt. Sam również robię wędliny w takim szybkowarze ale do tej pory karkówka, jakąś cielęcina, boczek etc. Jak peklujesz/przygotowujesz do parzenia?
@ColonelWalterKurtz Jutro zrobię wpis z oceną metody "leniwej".
@Zielonypomidor pokaż później co wyszło
@Zielonypomidor Masz do polecenia jakiś sprawdzony przepis? Mi kurczak z szynkowaru zawsze wychodzi mocno średnio.
@Zielonypomidor To wołaj, wymienimy się doświadczeniami
@lipa13 W jakim sensie?
@Drathir Pokazane
@ColonelWalterKurtz Opublikowane
Zaloguj się aby komentować