Pierwszy raz w zyciu wyszla mi taka jak ma byc
@GrindFaterAnona smacznego! Ja już 2 dzień bez fasolki i zaczyna mi brakować 😀
@PlatynowyBazant20 dziękuję. ja wlasnie stoję przed wizją 2 dni z fasolą
@PlatynowyBazant20 @GrindFaterAnona No i namówiliście... dopiero co moje jelita odzyskały stabilność emocjonalną po 4 dniowej batalii z fasolką i znów je muszę narazić na te specjały....
@GrindFaterAnona wcześnie jesz obiad
@TrzymamKredens w południe. połowa dnia to chyba odpowiednia pora?
@GrindFaterAnona dla mnie to zdecydowanie nie jest połowa dnia. Śniadanie jem około 9 a połowa dnia to około 15.
@TrzymamKredens slonce wstaje o 6 i zachodzi o 18. poludnie to polowa dnia jak nic
ale nic nie stoi na przeszkodzie, zeby o 15 zjesc kolejną porcję fasoli
@TrzymamKredens ja Pierwszy posiłek jem zazwyczaj po 13 xD
@HolQ nikt nie powiedzial, ze jadlem dzisiaj sniadanie
Gdzie talerz na chleb?
@SuperSzturmowiec myslalem o tym ale bez sensu specjalnie do zdjęcia wyciagac talerz
@GrindFaterAnona ja tak można bez talerzyka to ja nie wiem
@SuperSzturmowiec jak zwierzę
@GrindFaterAnona
@GrindFaterAnona no to podziel się tym przepisem publicznie
@cweliat
-
robisz wywar z mięsa z kością (Bażant polecał łopatkę, ja użyłem żeberek ) + ziele + laury
-
dodajesz namoczoną fasolę i gotujesz do miękkości
-
dodajesz podsmażoną scebulko resztę mięs (kiełbasa + ewentualnie boczek)
-
dodajesz koncentrat pomidorowy
-
dodajesz przyprawy (majeranek, czosnek, pieprz, sól)
-
odstawiasz na noc
Może to zabrzmi dziwnie ale brakowało mi tego pierwszego elementu zawsze
Próbowałem też używać passaty zamiast koncentratu.
@GrindFaterAnona uwielbiam fasolkę ale grzmocę przy tym że strach ;(
@Michumi no to same plusy przeciez
Zaloguj się aby komentować