#gotujzhejto #jedzenie
Ja lubię do mięska czosnkowe masełko zrobić, fryteczki do tego były?
@ErwinoRommelo Mi akurat czosnek do takiego mięsa nie pasuje, bo jest zbyt intensywny smakowo. Natomiast frytki były, ale z batata - zawsze odrobinę ciekawsze niż ziemniaczane.
@LondoMollari też lubię ale batatowe wole solo z jakimś sosem bo smak za słodki / wyrazisty do mięsa jak dla mnie.
Niecierpie zmarnowanego steka na oleju roslinnym.
@Smerf_Maruda Oliwa z oliwek w początkowej fazie, a później masło z przyprawami.
I zapewniam Cię, że nic się nie zmarnowało. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Smerf_Maruda o, nawet wyraził jakąś opinię.Dobry bot
@LondoMollari Niecierpie stekow smazonych na czymkolwiek innym jak tallow
@Michumi Niecierpie botow
@Smerf_Maruda napisz jakiego sklepu co sprzedaje łój wołowy nie cierpisz
@Michumi Niecierpie swojskiego smalcu wolowego robionego w domu ze skrawkow tluszczu ktore dostaje od lokalnego rzeznika za darmo
@Smerf_Maruda to ja cie też niecierpie :E
@LondoMollari uwielbiam ale jebie mi po smażeniu całe mieszkanie jak frytki belgijskie
@Michumi Oj tam. Mieszkanie da się wywietrzyć.
Choć mam jeszcze jeden, ładniejszy nawet kawałek w lodówce. Jeśli będzie w sobotę ładna pogoda, to sobie na grillu zrobię, najlepszą imitację steku alla fiorentina jaką dam radę. Tylko muszę jakieś fajne drewno kupić.
@LondoMollari ja jestem total antrykot team
lubię polędwicę bo zazwyczaj jest łatwa do zrobienia i nie ciagnię się ale antrykot jak się trafi dobry to jest to. zawsze zamawiam w knajpie antrykot i zawsze kupuję lub t-bone
Zaloguj się aby komentować