#gotowanie #pytanie
Próbuj co ci szkodzi
Gotować, obserwować
@Lakafior Uważam że za bardzo Ci to nie da, proporcje wody do kostki plus to że jednak gotowanie to jest chemia i musi wejść to w strukture PIRODZYS to byś musiał wyciągnąć je rozgotowane, bardziej polecam coś na wzór chinkali, ja robie normalne pierogi z mięsem w domu które mroże i mięso na farsz leży w bulionie, wtedy jest git - osobiście uważam że będzie z tego shit i rozwodniony posmak, chcesz próbuj ja osobiście bym pierdolił
@BlackpillowaJulka że sobie zepsuje pyszny obiadek
@Lakafior nie zepsujesz
@mBank chyba racja że nie wyjdzie fuzja gruzińskich pierożków z ruskimi tylko gunwo xd
Ugotuj jednego, powinno być spoko. Rosół z ziemniakami smakuje dobrze.
@Lakafior Ew. rozpuść kostkę w szklance, i se maczaj te pierogi al'a dip oO nie wiem, chyba latwiej lepić i wiedzieć co sie lepi
Smacznego w kazdym badz razie!
@BlackpillowaJulka ok będzie na Ciebie
@Lakafior xD
@Lakafior i jak wrażenia, wyszło co z tego?
@Masiris całkiem ok :p mam wrażenie że poprawił się smak pierogów dodając jakby trochę takiego smaku umami poza samą słonością, ale generalnie efekt kostki dość słaby, więc jeśli Ci nie szkoda to można ze spokojem testować:)
Zaloguj się aby komentować