MistieCharm

Jak ujawnisz recepturę sosu czosnkowego z Da Grasso, to wyślę list gratulacyjny, tymczasem wszystko inne to totalny chłam bez jakiegokolwiek podjazdu.

spurdo_sparde

@MistieCharm Zwykły czosnkowy + magiczny składnik od szefa kuchni ( ͡° ͜ʖ ͡°)

moll

@MistieCharm nie jadam ich pizzy, więc nie mam pojęcia jak paskudne sosy dorzucają


spróbuj tego, jeśli to taki jak od nich, wisisz mi dużą milkę

MistieCharm

@moll Ja też nie jadam, bo zwinęli się całkowicie z mojego miasta. Mimo, że to sieciówka, to lepszej pizzy kiedykolwiek nie jadłem, i już prawdopodobnie nie zjem, o ile nie polecę do samego Neapolu zjeść u włoskiej babci z pieca opalanego drewnem. A sos czosnkowy od nich, to tylko wisienka na torcie.

moll

@MistieCharm ja najlepszą pizzę jadłam w Świdniku. Mała knajpka, ale jedzenie lepsze niż we włoskich restauracjach w Lublinie

Acrivec

@moll pierwsze o czym pomyślałem to sos czosntkowy z kebab kinga, który nie ma w sobie czostku.

moll

@Acrivec nie znam! chyba za mało fast foodów jem xD

paramyksowiroza

@Acrivec @moll Moją pierwszą myślą był toum. To też świetny sos czosnkowy, a mam wrażenie że mało znany w świadomości większości osób. Może to też fajny materiał na artykuł na Twojej stronie?

moll

@paramyksowiroza Microsoft na wykopie też mi to podrzucał. Muszę poczytać, jak mi się spodoba to zrobię

Zaloguj się aby komentować