Właśnie zrobiłem sajgonki w frytkownicy beztłuszczowej. Pół godziny roboty i gotowe, jedna z lepszych inwestycji w tym roku.

#gotujzhejto #jedzenie
dildo-vaggins userbar
ba0e4c7b-c23d-40cb-8106-81f0281e59f3
Opornik

@dildo-vaggins Pytam bez hejtu - ale ma to jakiś smak? Sajgonki wyglądają na posmarowane tłuszczem?

Opowiedz nam o tym, ja umiem w sajgonki (aka spring rolls, bez smażenia też potrafią być pyszne).

dildo-vaggins

@opornik W zasadzie to po włożeniu do środka psiknąłem raz tłuszczem w sprayu, tak żeby się po prostu nie kleiło do kratki. A smak ma jak sajgonka, farsz normalnie z mięsa mielonego z warzywami i ryżowym makaronem.

Stashqo

@Opornik potwierdzam co @dildo-vaggins mówi, sajgonki z aiefryera są sztosik, trzeba tylko olejem psiknąć lub delikatnie posmarować naolejonym pędzelkiem. Smażą się równie dobrze, bardziej smakują zawartością niż olejem, w dodatku prawie połowę mniej kaloryczne.

wombatDaiquiri

możesz dać jakiś przedmiot dla skali? Wyglądają jakby były rozmiarów gołąbka

dildo-vaggins

Są rozmiaru dwóch sajgonek z typowej chińskiej Budy

Mielonkazdzika

@dildo-vaggins dobry pomysl, napewno tez zrobie

InstytutKonserwacjiMaryliRodowicz

@dildo-vaggins chińskie gołąbki Ci wyszły

Klamra

@prosto_w_srodek_dupy sajgąbki

dildo-vaggins

@prosto_w_srodek_dupy a co się będę bawił w małe kuśki, ulepiłem takie żeby było szybciej.

RACO

Se sosu pomidorowego dodaj do tych gołąbków

Klamra

@RACO Bez sosu pomidorowego się nie najesz.

Aquiller

Bez chlebka się nie najesz

Zaloguj się aby komentować