#gotujzhejto #jedzenie
@dildo-vaggins Pytam bez hejtu - ale ma to jakiś smak? Sajgonki wyglądają na posmarowane tłuszczem?
Opowiedz nam o tym, ja umiem w sajgonki (aka spring rolls, bez smażenia też potrafią być pyszne).
@opornik W zasadzie to po włożeniu do środka psiknąłem raz tłuszczem w sprayu, tak żeby się po prostu nie kleiło do kratki. A smak ma jak sajgonka, farsz normalnie z mięsa mielonego z warzywami i ryżowym makaronem.
@Opornik potwierdzam co @dildo-vaggins mówi, sajgonki z aiefryera są sztosik, trzeba tylko olejem psiknąć lub delikatnie posmarować naolejonym pędzelkiem. Smażą się równie dobrze, bardziej smakują zawartością niż olejem, w dodatku prawie połowę mniej kaloryczne.
możesz dać jakiś przedmiot dla skali? Wyglądają jakby były rozmiarów gołąbka
Są rozmiaru dwóch sajgonek z typowej chińskiej Budy
@dildo-vaggins dobry pomysl, napewno tez zrobie
@dildo-vaggins chińskie gołąbki Ci wyszły
@prosto_w_srodek_dupy sajgąbki
@prosto_w_srodek_dupy a co się będę bawił w małe kuśki, ulepiłem takie żeby było szybciej.
Se sosu pomidorowego dodaj do tych gołąbków
@RACO Bez sosu pomidorowego się nie najesz.
Bez chlebka się nie najesz
Zaloguj się aby komentować