Dziś szybki przepis na Grandera z KFC ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Po tym jak ostatnio spodobał Wam się Zinger , postanowiłem że nagram coś podobnego, no i wypadło na Grandera. Podobnie jak przedtem prezentowana bułka jest 3 razy większa od oryginału ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Co tu dużo pisać... zapraszam do ogladania i subowania #mickiewiczgotuje
PS Dopiero raczkuję więc wszystkie uwagi mile widziane
#gotowanie #jedzenie #tworczoscwlasna #chwalesie
Wołam doceniających mój wpis z Zingerem, może się Wam spodoba:
@DyG @Maruda @Nickosky @ronald-nie-kumam @Unmonitoredalias @ZMECHOL @slawek-borowy @galiwar7 @Dora @ktosiek @TiRiT @Ruchenstein-Boltzman @Adonix @Hektor @janek3211 @HardyKosciej @NienagannyFormularz @Peregrin @tekon @Kalasanty @Tysiakovsky @arecki-1 @szystah92 @AndrzejZupa @kwark @Szuwar @C-Boolion @Stashqo @dresiu @Balbina @derylio @krzysztof-k-d @Villdeo @eric2kretek @mn23 @Jim_Morrison @RogerThat @Leniwiec @Toudek @stopastopawski @xsomx @labielus @Fanatyk_Wedkarstwa @Wolvi @maaRcel @Szuuz_Ekleer @pneuma @kazio1616 @Bankrut.pl @kamilbrawo2 @SamurajPszemeg @Cybulion @Jurajski_Huncwot @acidd @Themamduzopieniedzy @SzyszQ @Magneto @bagela @Skitarii @Paniol @ivaldir @Kosa @Jakotakiten @Parasyte @Pan_Kielonek @zielen @Kranuwa @cipskozjadacz @lluke @Golab_pocztowy69 @Laryngoskop @3t3r @Geratius @Maverick @osobliwy @NonServiam @10minutesaccount @HBVST @wrtc @PiesekChlebek @Nickzgeneratora @wieczniezmeczona @ivanar @konrad1 @hermes600@fiveoglock @2mack @rakokuc @dawid131 @Alipheese @Hawajskadlakazdego @KHOT @qwlghm @trsh @Hospodar @grv @e5aar @Gamtaro2 @Letara @justypl @xepo
Nie wiem czy wiesz, ale w oryginale idzie mięso z udka z kurczaka:) Jest bardziej soczyste niż polędwiczki. Można kupić takie w biedronce. I przed panierowaniem rozgniata się je dłonią jednym szybkim ruchem
@gorylZmakaronu zawsze się ktoś musi przypierdolić
@gorylZmakaronu fajnie
@3zlotenagodzine I tak powiem, bułka dobra, mięso wypieczone, sałata dodana a nie takie kurwa grandery jak tu dajo w tym ke ef ce kurwy jebane. Bo mnie boli nie, hamburgera zamówiłem a mięso chujowe, bułka miękka! Oszukali mnie banda złodzieji, kucharzy pierdolonych...
@gorylZmakaronu możesz też kupić udko, zerwać skórę i oddzielić mięso od kości, nikt tego nie sprawdza
protip: ser warto wylozyc na usmazone mieso i wlozyc na chwile do rozgrzanego piekarnika po bulkach, tak aby lekko stopniał. plus polecam zolty cheddar do burgerow
@sub chciałem go odwzorować 1:1 stąd ten układ ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Takiktos no kurwa, gdzie ja się niby przypierdalam? XD normalnie napisałem, że w oryginale jest użyte inne mięso, bo autor mógł zwyczajnie nie wiedzieć. Na chuj się do mnie dopierdalasz XD
@gorylZmakaronu Faktycznie masz rację. Przepraszam
@Takiktos
zrobione, tylko bułki mi się nie chciało specjalnie
Zaloguj się aby komentować