Wczorajsze żeberka zrobienie metoda 2-1-1
Wyszło złoto, aż żałuję że nie kupiłem więcej
Do tego wprowadzenie bana na zbliżanie się do mojego grilla dla gości wnoszących kiełbasę z marketu było strzałem w 10. Na początku było stękanie, a finalnie nigdy więcej nie przyjdą do mnie z badziewiem, po spróbowaniu innego grillowania niż dotychczas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego karkówka, będąca grillowym pewniaczkiem. 2.5kg mięsa rozeszło się w jakieś 20min
#gotujzhejto #bbq
Wyszło złoto, aż żałuję że nie kupiłem więcej
Do tego wprowadzenie bana na zbliżanie się do mojego grilla dla gości wnoszących kiełbasę z marketu było strzałem w 10. Na początku było stękanie, a finalnie nigdy więcej nie przyjdą do mnie z badziewiem, po spróbowaniu innego grillowania niż dotychczas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do tego karkówka, będąca grillowym pewniaczkiem. 2.5kg mięsa rozeszło się w jakieś 20min
#gotujzhejto #bbq
@dru_gru
a finalnie nigdy więcej nie przyjdą do mnie z badziewiem
Istnieje ryzyko, że nie przyjdą wcale.
Żadna strata ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Zupełnie serio, kończy się tym że na naszej grupce pojawiają się propozycje na inne konkrety typu mostek wołowy etc.
Panie, taguj pan #nsfw , bo się napaliłem od patrzenia.
@dru_gru Jak marynowałeś żeberka ?
@Pulek_bez_kulek zrobiłem 1:1 z tego materiału
@dru_gru W przyszłym tygodniu spróbuje na gazie zrobić. Dziękuje, twoje wyglądają zacnie
Tak z protipów to lepiej zamówić od rzeźnika, aniżeli z marketu to bardziej mięsne żeberka. Przyłóż się do glazury, bowiem jest pyszna. Zamiast papryczki dałem trochę pieprzu cayenne i papryki ostrej.
Piwo to zwykły pilzner
Zaloguj się aby komentować